Здрастуйтэ дэти мои! Сиводня послэ труднава монтажа (ставиль памятник вэликому Ашоту с сасэднэво аула на пастамэнт сэм мэтров над зэмлёй) наканэц правьоль сибэ интэрнэт. Тыпэр буду атвычат на писма лично тута.
Вот паслэдние писма сиводня:
- Дарагой дэдушька Сосо, цэ Володька з Чэрвонопилля. Оцэ вси кажуть кризис, кризис, та нэ миг понять я шо то за хэрня? Ось дывысь - заробляю я на брыгади 560 грн. у мисяць. А от нэщодавно почав тожэ тарелкамы занимацця - та одну продав и зразу наварыв 150 рублив! Так я шось нэ пойму: дэ той кизис колы я за дэнь заробыв стики шо за нэдилю пид трактором?
- Уважяимий Валодька, ми всэм аулом рады за табэ! Нэ слюший никаво, кризис эта в городе, в Чэрвонопилли кризиса нэ будэ! Главнаэ запомны как правилно бароцца с кризисом - всэм сэлом писля роботы ставтэ супутныкови антэны!
Ищо адын очын валнующээ пысмо:
- Дарагой дэдушька Сосо, пышуть вам з сэла Пидсачныкы. Оцэ у нас е одын багач, рик тому вин почав заниматыся бэтоннымы заборамы. Начав робыты та продаваты усим, а мы подывылыся на нього и тэж почалы, так пивсэла заборы друг другу и попродавала. Пэрэсталы заборы покупать - той хитрый багач вэсною почав супутныкови тарелкы ставыть. Поставыв Пэтру, а тот подсмотрел як надо ставыть и всим розказав, и тэпэр у нас пивсэла цым занимаюцця. А тэпэр того багача покусала собака и його на пивгода у ликарню забралы. Шо нам тэпэр робыты колы антэны вжэ у всих стоять?
- Эээ, спасыба за трудьний вапрос! Я думаю тэпэр нада продавать друг другу то, чито можна скушять или чито можьна випить. Тогида эта никагда нэ кончица, ищо можьна на уборке туалэтов заработать, я так думаю!
Писмо с тэхничэским вапросом:
- Дарагой дэдушька Сосо, мэнэ зовуть Митрофаныч, алэ уси мэнэ чомусь называють "лапоть". Я вжэ опытный, ставлю антэны бильшэ года, алэ учора столкнувся з такою бидою: пэрэсталы пириключяцця спутныкы. Я поминяв отой датчик, шо высыть за тарелкою пид бутылкой, та зовсим пэрэстало показувать. Шо цэ можэ быть? И оцэ щэ мэни нэпонятно - шо то за цыферки на ньому и нашо воны?
- Уважяимий Митрофаныч, ми тут с Гиви сматрэли всэ антэны в ауле - нигдэ бутылок нэ висит, вай вай вай. Ныпайму сам какой датчик в бутилкэ должэн бить? Сколка випиль щьтоли? Навэрнае эта антэна твоя морально и физичэски устарэла - паминяй её польнастью!